Архів по тегу 'шкіра'

Арахісове масло широко застосовується в косметології

Арахісове масло широко застосовується як основа для приготування різної косметики, а масло з виноградної шкіри славиться як засіб для догляду за шкірою і сухим, ломким волоссям.

МАСЛО АРАХІСОВЕ

Масло отримують шляхом пресування з бобів земляного горіха (арахісу). Має багатий вітамінний (B, PP, B1 і E) і мінеральний склад, прекрасно пом’якшує, зволожує суху і чутливу шкіру, роблячи її пружною і еластичною. Масло може застосовуватися як основа для приготування різних косметичних складів (масок, масажних масел і т.п.)

Способи застосування і дозування:

Арахісове масло широко застосовується в косметології →


Ефірні композиції

Вибір рослинного масла, яке стане основою змішай, не менш важливий, чим підбір ефірних масел для композиції. Кожне рослинне масло володіє особливими властивостями, які слід приймати до уваги.

(- : знижує рівень доши)

(+ : підвищує рівень доши)

Ефірні композиції →


Дієтичний продукт

Дієтичний продукт
Високо цінується, як дієтичний продукт, відомо, що арахісове масло винайшов в 1890 році дієтолог, що довгий час намагався знайти рівноцінну заміну м’ясу, яйцям, сиру. Що користується величезною популярністю в сполучених Штатах Америки і Європейському Союзі арахісове масло є одним з основних дієтичних продуктів.

Свідчення:
- чудово живить шкіру, не обтяжуючи її жирами;
- уповільнює руйнування ендорфінів
- “гормонів задоволення”.
Арахісове масло застосовують при лікуванні гнійних і труднозажівающих ран. Дуже ефективний цей продукт при лікуванні геморагічного діатезу у дітей, при яких знижується згортуваність крові, виникають численні крововиливу під шкірою і ін.
Сприяє профілактиці нормального функціонування нервової тканини, серця, печінки, арахісове масло вважається одним з найефективніших жовчогінних засобів.
Арахісове масло корисне при стомлюваності, безсонні; покращує пам’ять, увагу і слух; підвищує потенцію, лібідо. Справедливості ради потрібно відзначити: у арахісі менше жиру, чим в інших горіхах.
Використовується також як маслоноситель.
Чудово живить шкіру, не залишаючи відчуття жирності. Дарує радісний настрій своїм запахом і кольором. Хороша основа для масажу.

Дієтичний продукт →